Gedifferentieerd beheersplan in Ganshoren – Participatieve workshops

gedifferentieerd beheersplan voor openbaar groen in Ganshoren Participatieve workshops

De gemeente Ganshoren wou een nieuwe manier van “tuinieren” ontwikkelen, om de natuur in een stedelijke omgeving beter te beheren en een antwoord te bieden op de verschillende leefmilieu-uitdagingen.

Parallel aan de opstelling van het beheersplan door het bureau Apitrees is door de vzw Apis Bruoc Sella een communicatieplan opgesteld om goede informatie over het grondgebied te verstrekken, maar ook en vooral om de burgers bewust te maken van deze nieuwe aanpak.  Want er zullen zichtbare veranderingen komen, die ongetwijfeld bij velen van u vragen zullen oproepen.

Daarom organiseren wij twee participatieve workshops waarvoor wij u van harte uitnodigen. Zij zullen u in staat stellen het begrip “gedifferentieerd beheer” beter te begrijpen, al uw vragen te stellen, maar ook na te denken over de toekomst van 4 gemeentelijke sites.

Wij zien u graag in de culturele zaal van de Sporthal (Vandervekenstraat 114 – 1083 Ganshoren) van 19u30 tot 21u (ontvangst vanaf 19u15), op

                    17/02/2022

– Gedifferentieerd beheerplan: wat is dat?

– Beheer van de middenberm ter hoogte van de

bovenkant van de Van Overbekelaan.

– Verbetering van het Maliplein (en het Mennegat).

10/03/2022

– Gedifferentieerd beheerplan: wat is dat?

– Koningin Paolaplein

– Maria van Hongarijelaan en zijn grote stoepen

(en Muzikantengaarde)

Inschrijving is verplicht en kan bij de dienst leefmilieu,via volgend mailadres: dlecomte@ganshoren.brussels. Gelieve de datum en het aantal deelnemers te vermelden.

Opgelet: via de gemeentelijke communicatiekanalen kan u op de hoogte blijven van eventuele wijzigingen ten gevolge van de COVID-19 pandemie.

Deel de info op: