Brusselse Waterdagen 2021

De gemeente Ganshoren neemt deel aan de Brusselse Waterdagen, maar in een versie die is aangepast aan de sanitaire situatie. Als zodanig biedt het jullie een bewegwijzerde wandeling die u op 28 maart (of op een ander tijdstip) kunnen volgen.

Vanuit het moeras van Ganshoren wandelen we via bakens door de ontwikkelingen die Natuurpunt in Vlaanderen heeft gebouwd aan het Kerremans Bos en vervolgens langs het stormbekken/industriële zone van Nestor Martin. We gaan dan verder langs de Molenbeek in het moerasgebied van Ganshoren tot aan de Sijsesvijver, het laatste blauwe netwerk in het watersysteem van Ganshoren, die in de komende jaren zal worden opgewaardeerd.

Inlichtingen :

Gezien de gezondheidscontext, worden jullie voorgesteld de wandeling uit te voeren aan de hand van een kaart en videocapsules. (Wordt gepubliceerd in de week van 22 maart 2021)

Op initiatief van mevrouw Sabrina BARAKA, schepen van Leefmilieu, en mevrouw Magali CORNELISSEN, schepen van Agenda 21. Met de steun van het College van Burgemeester en Schepenen.

https:/www.coordinationsenne.be/jbe2021.htm https:/agenda21.ganshoren.be/ https:/www.facebook.com/Ganshoren21 https:/www.facebook.com/Ganshoren-624134570977230

Partagez l'info sur :